Deputatul liberal Ioan Balan:

Să spui că virusul nu există e ca şi cum ai face mincinoşi toţi medicii şi specialiştii

> Potrivit lui, PSD continuă propaganda mincinoasă, chiar dacă face un rău imens românilor!

 Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, apreciază că numărul tot mai mare de îmbolnăviri înregistrat în ultimele zile nu este altceva decât efectul dezinformărilor constante propagate de liderii PSD, care au incitat populaţia la nerespectarea regulilor. El consideră că astăzi se poate vedea mai clar ca niciodată că anatemele aruncate la începutul pandemiei asupra judeţului Suceava au fost cel puţin nedrepte.

„Eu nu pot să uit atât de uşor cum a fost condamnat, la începutul pandemiei, judeţul Suceava, de parcă virusul apăruse pentru prima dată în Bucovina sau parcă noi l-am descoperit şi îl răspândeam în lume, nu invers. Astăzi, când numărul de cazuri depistate pozitiv creşte substanţial în alte părţi ale ţării, nu mai vedem asemenea condamnări necondiţionate aruncate asupra judeţelor, autorităţilor locale sau spitalelor. Noi, în Bucovina, am avut marele avantaj de a fi beneficiat de suportul masiv al populaţiei, care s-a comportat într-un mod exemplar şi care ne-a ajutat să depăşim acele momente dificile” a spus Ioan Balan, într-o declaraţie de presă.

El a subliniat că deşi sucevenii au fost cel mai greu încercaţi, prin efortul uriaş al autorităţilor judeţene şi locale, s-a reuşit ca Suceava să fie adusă cât mai aproape de situaţia de normalitate, iar acum situaţia este gestionabilă.

„Şi, de parcă nu ar fi fost suficient că oamenii au suferit atât de mult, PSD a început o campanie mizerabilă şi inconştientă de dezinformare, prin care incită populaţia să nu respecte regulile care ne protejează sănătatea şi viaţa. A spune că virusul nu există înseamnă să-i faci pe toţi medicii şi specialiştii mincinoşi. Cazanciuc, Ciolacu, Iordache şi ceilalţi din PSD au devenit peste noapte mari experţi epidemiologi, care neagă cu înverşunare cea mai gravă criză sanitară înregistrată la nivel mondial. Da, ce poţi să te aştepţi de la cei din PSD, pe care nimic nu-i opreşte din a face rău României? Nu-mi doresc ca niciunul dintre inconştienţii de serviciu de la PSD să vadă cu ochii lor suferinţa pacienţilor sau durerea familiilor care au pierdut persoane dragi!” a transmis Ioan Bălan.

El a spus că îşi doreşte ca PSD să primească din partea românilor un vot pe măsura acţiunilor lor iresponsabile, de-a dreptul criminale.

„Numai PSD ar fi fost în stare să se joace cu sănătatea şi viaţa oamenilor, cu speranţa că aşa mai înşală oamenii şi mai câştigă vreun vot la alegerile următoare. Mă bucur că cei mai mulţi dintre români au înţeles că Guvernul PNL pune mai presus de orice sănătatea oamenilor şi că măsurile excepţionale au fost luate pentru că situaţia este cu totul excepţională! Din păcate, Guvernul PNL nu trebuie să facă faţă numai crizei sanitare şi efectelor economice negative generate de aceasta, ci trebuie să ţină piept şi alianţei politice toxice coagulate în jurul PSD, care controlează Parlamentul şi alte instituţii ale statului şi care duce cea mai puternică campanie de dezinformare a populaţiei din ultimele decenii” a conchis Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: