Lotul celor de la Foresta Suceava aflat la pregătire, tot mai consistent

Numărul jucătorilor prezenţi la antrenamentele Forestei Suceava a crescut tot mai mult, ajungând la 16. Ultimii care s-au prezentat sub comanda antrenorilor Dorin Goian şi Daniel Balan sunt fundaşul Paul Mateciuc, care a primit acceptul medicilor să înceapă antrenamentele uşoare, mijlocaşul basarabean Eugeniu Celeadnic şi juniorul Andrei Sahlean, adus în această vară de la Bucovina Rădăuţi. În schimb, conducerea grupării sucevene a renunţat la transferul lui Florin Chiseliţă, care va continua la Fălticeni.

„Din lotul de sezonul trecut îi mai aşteptăm pe Matteo Rigoni, care va ajunge în curând la Suceava, şi pe Diallo Flatie, care este într-o situaţie mai specială şi probabil va mai întârzia la pregătiri. De asemenea, mai suntem în discuţii cu trei-patru jucători, dar nu vrem să le dăm numele până nu-i vedem la antrenamente”, a spus preşedintele Forestei Andrei Ciutac.

„Galben-verzii” au făcut patru achiziţii până acum, toate de la Bucovina Rădăuţi. Este vorba de portarul Daniel Zvoronciuc, fundaşul Vasile Vitu şi mijlocaşii Iosif Netbai şi Andrei Sahlean.

La capitolul plecări, Foresta s-a despărţit în această vară de opt jucători: Sebastian Bîlbă, Mario Pipoş, Carlos Corduneanu, Haralambie Mociu, Savane Mamadou, Adrian Neacşu, Florin Burghelea şi Bogdan Filip, ultimul având totuşi şanse să se întoarcă la Suceava sub formă de împrumut de la FC Botoşani.

Lotul prezent la antrenamentul din debutul acestei săptămâni a fost: Daniel Zvoronciuc, Augustin Cărbune – portari, Dudu Constantin Drugă, Vasile Vitu, Ruben Sumanariu, Adrian Avrămia, Simon Mandiuc, Paul Mateciuc – fundaşi, Iosif Netbai, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Radu Ungurianu, Eugeniu Celeadnic, Andrei Sahlean – mijlocaşi, Robert Martin şi Alexandru Marin – atacanţi.

Conducerea Forestei Suceava a anunţat că în această săptămână va semna prelungirea contractelor cu mai mulţi jucători de bază, printre care Stănescu, Cerlincă, Ungurianu sau Marin.

Până la aplicarea unor noi măsuri de relaxare în contextul pandemiei de coronavirus, lucru greu de crezut că se va întâmpla la 15 iulie, „galben-verzii” sunt nevoiţi să se antreneze în grupuri de maximum 10 persoane. De amicale nici nu poate fi vorba, fără testarea prealabilă a jucătorilor.

Conform unor surse neoficiale, viitorul sezon al Ligii a III-a ar trebui să înceapă pe data de 29 august.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: