Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor

Concursul pentru decan, reluat din cauza lipsei candidaţilor

 Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a anunţat că, în data de 13 iulie, a fost emis un ordin al rectorului universităţii „cu privire la reluarea concursului pentru selecţia decanului de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

Potrivit USV, având în vedere lipsa numărului suficient de candidaţi pentru participarea la concursul de decan în cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, concursul public pentru selecţia decanului de la această facultate va fi reluat şi se va desfăşura potrivit noului calendar, publicat pe pagina web a universităţii.

Sursa reaminteşte că, potrivit procedurii privind organizarea concursului pentru selecţia decanilor facultăţilor din cadrul USV, în situaţia în care nu există cel puţin doi candidaţi avizaţi de consiliul facultăţii, concursul va fi reluat. Planurile manageriale şi CV-urile candidaţilor urmează să fie publicate pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea Alegeri, unde vor fi anunţate şi rezultatele oficiale ale concursului. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: