Ţigări de aproape 145.000 de lei depistate la frontiera verde, spre Costileva

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, la frontiera verde, aproximativ 12.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de peste 144.000 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, evenimentul a avut loc duminică dimineaţa.

În jurul orei 7.40, poliţiştii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Costileva, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, folosind somaţiile verbale, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit în localitate.

Sursa precizează că la faţa locului au fost descoperite mai multe colete ce conţineau 12.340 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 144.378 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerii la răspundere a acestora.

Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, mai menţionează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: