Şomuz Fălticeni a dat startul pregătirilor

Şi formaţia Şomuz Fălticeni a început, zilele trecute, pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. Antrenorul Daniel Stoica, care a fost reconfirmat în funcţie şi pentru ediţia următoare de campionat, a avut un singur jucător nou la reunire, este vorba de portarul Sebastian Bâlbă, ce a făcut parte din lotul Forestei Suceava în sezonul precedent. De asemenea, gruparea fălticeneană a anunţat despărţirea de patru fotbalişti, portarul Cătălin Pascal şi jucătorii de câmp Ionel Zamă, Vasile Boca şi Paul Ionescu.

„Am reluat antrenamentele în termenii impuşi de protocolul medical. Am reuşit să semnăm prelungirea contactelor cu majoritatea jucătorilor cărora le-au expirat contractele în această vară, inclusiv lui Florin Chiseliţă, care a fost dorit şi de Foresta. Avem un lot tânăr, şi ca atare intenţionăm să mai aducem la echipă trei fotbalişti cu experienţă, un portar, un atacant şi un mijlocaş lateral, care să constituie un plus pentru noi. Nu este exclus să plece şi doi dintre cei cinci camerunezi aflaţi sub contract cu noi, existând interes pentru ei din partea altor echipe. Obiectivul nostru în viitorul sezon competiţional este acela de a termina în faţa celorlalte două formaţii din judeţul Suceava care activează în Seria I a Ligii a III-a, este vorba de Foresta şi Bucovina Rădăuţi. Important este că vom beneficia în continuare de sprijinul primarului Cătălin Coman şi al Consiliului Local din Fălticeni, dar şi al mediului de afaceri din municipiu, fapt pentru care rămânem recunoscători”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al grupării Şomuz.

Ediţia 2020-2021 a Ligii a III-a va începe, cel mai probabil, pe data de 29 august.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: