Scenariu de carantină

PNL şi PSD vor putea scăpa de contracandidaţi prin trimiterea lor în izolare

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, a lansat, duminică, un scenariu cu privire la sensul adoptării Legii carantinării.

El susţine că s-a cuibărit o frică de a pierde puterea în sânul PNL, iar, pentru putere, „miniliberalii” încearcă să îngrădească drepturi apelând, de suprafaţă, la o schemă intitulată Legea carantinei.

„Sub pretextul apărării sănătăţii ne vor restrânge din drepturile noastre, ducându-ne pe noi, românii, într-un «ţarc» amenajat de fricoşi. Bineînţeles, ca o lege să treacă de Parlament are nevoie de o majoritate. Şi cine o deţine? PSD. Deci se conturează iarăşi o înţelegere între PNL-PSD pentru putere. Ba mai mult, dacă Legea carantinei trece aşa cum a fost gândită de miniliberali, cele două partide, PNL şi PSD, vor scăpa repede şi de posibili contracandidaţi la alegerile locale. Îi bagi la izolare pe perioada înscrierilor, adică două săptămâni, şi gata-i treaba. Lucrurile se leagă, iar drumul de la democraţie la o dictatură este scurt şi plin de proşti” a transmis Acibotăriţă.

El consideră că singurele soluţii de a anula „ţărcuirea” rămân respingerea legii, demonstraţiile şi UE.

„Partidul Verde filiala judeţeană Suceava aminteşte actualilor conducători ai PNL şi în special domnului Ludovic Orban cum, după 22 Decembrie 1989, românii îşi apărau libertatea. În acea vreme, în perioada anilor ’90, gândirea liberală era puternică, sănătoasă, dornică de libertate, de dezvoltare reală, iar printre tinerii care-şi cereau drepturile în stradă erau şi mulţi liberali. Astăzi, acei liberali tineri din ’90, furaţi de magia puterii, vor să ne «ţărcuiască»” a conchis Acibotăriţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: