Încă cinci suceveni s-au vindecat de Covid-19

> Numărul total a ajuns ieri la 3.589 persoane

 Prefectura Suceava a anunţat că luni, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ erau 3.589 persoane declarate vindecate de Covid-19.

Sursa citată menţionează că în judeţ, în anterioarele 24 de ore, au fost internate şase persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate cinci persoane vindecate.

Din totalul celor 510 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava 104 pacienţi sunt diagnosticaţi cu Covid-19, în secţia ATI fiind 11 pacienţi, dintre care şapte pacienţi sunt ventilaţi.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 25 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi şapte persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Prefectura Suceava îi roagă pe suceveni să fie în continuare vigilenţi în aplicarea măsurilor de prevenire şi să ţină cont de recomandările specialiştilor privind protecţia personală împotriva Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: