„Blocadă” în Târgul de la Cumpărătura

> Poliţiştii au confiscat mărfuri în valoare de peste 12.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat controale, sâmbătă, în baza planului de acţiune „Blocada”, care se desfăşoară, până la data de 3.08.2020, pe raza localităţii Cumpărătura şi în zonele cu risc criminogen ridicat, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, în special a actelor de comerţ ilicit şi a faptelor de natură economică, cât şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul acţiunii a fost identificat un bărbat de 64 de ani, din Fălticeni, care oferea spre comercializare, în Târgul auto Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte (27 bucăţi, tricouri, pantaloni, treninguri etc.) inscripţionate cu brandul unei mărci renumite, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 5.100 lei.

A fost identificată şi o femeie de 45 ani, din Suceava, care oferea spre comercializare produse de îmbrăcăminte (26 bucăţi, tricouri, pantaloni, treninguri, hanorace etc.) inscripţionate cu mărci înregistrate, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 7.450 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant. Cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor (53 bucăţi în valoare totală de 12.550 lei) în vederea examinării şi expertizării, în toate cauzele fiind întocmite dosare penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: