Fălticeni, Fântâna Mare şi Baia

Fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate

ACET Fălticeni informează abonaţii reţelei de alimentare cu apă potabilă din municipiul Fălticeni şi din comunele Fântâna Mare şi Baia, cu privire la sistarea alimentării cu apă, timp de două zile, luni, 13 iulie şi marţi, 14 iulie.

Întreruperea furnizării apei potabile nu este motivată de avarii, aşa cum s-a mai întâmplat în ultima perioadă, ci pentru lucrări programate de înlocuire a instalaţiei hidraulice la cele două rezervoare de înmagazinare a apei, de 5.000 mc, de la Tâmpeşti, lucrări care se execută prin programul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Conform notificării nr. 94, din după-amiaza zilei de joi, 9 iulie, a Agenţiei Fălticeni a ACET SA Suceava, din cauza acestor lucrări se sistează alimentarea cu apă pe conducta OL 600 din Staţia Captare Baia 3 începând de luni, 13 iulie, ora 00. Din acest motiv, comuna Baia, comuna Fântâna Mare şi cea mai mare parte a municipiului Fălticeni vor rămâne până în data de 14.07.2020, ora 24, fără alimentare cu apă. Există totuşi posibilitatea ca o parte din consumatori, din municipiul Fălticeni să aibă o presiune scăzută în alimentarea cu apă în această perioadă.  

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: