S-a dat startul pregătirilor şi la Bucovina Rădăuţi

Şi Bucovina Rădăuţi a reluat pregătirile pentru viitorul sezon competiţional al Ligii a III-a de fotbal la mijlocul acestei săptămâni. La chemarea antrenorului Iulian Ionesi, ajutat de cei doi secunzi, Dragoş Tătar şi Butnariu Cristi, la Stadionul Municipal au răspuns prezent un număr de 20 de jucători.

Este vorba de portarii Ionuţ Puianu şi Cristi Butnariu, fundaşii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Marius Puha, Alexandru Ciobanu, Abel Coajă, mijlocaşii Daniel Bejenar, Vasile Dănilă, Ionuţ Plămadă şi atacanţii Cătălin Coroamă, Ionel Stoian şi Iulian Ionesi. A lipsit Robert Ciobanu, care a fost învoit.

„Ne bucurăm că am început pregătirile după o pauză îndelungată. Avem în continuare sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Rădăuţi şi sperăm să facem o figură frumoasă şi în acest sezon al Ligii a III-a. Cu siguranţă vor mai veni jucători în această perioadă la echipa noastră”, a declarat antrenorul-jucător al echipei Bucovina Rădăuţi, Iulian Ionesi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: