Oraşul văzut dincolo de nivelul străzilor

Ion Lungu nu renunţă la roata panoramică !

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu renunţă la proiectul de instalare a unei roţi panoramice în zona Cetăţii de Scaun a Sucevei.

El a declarat că a luat o decizie înţeleptă de a lua un milion de euro pentru roata panoramică, bani pe care i-a dat pentru cheltuieli în scopul gestionării crizei coronavirus, dintre care 500.000 de euro au ajuns la spital – aparatură şi echipamente de protecţie.

„Voi pune şi roată panoramică. Dacă dă Dumnezeu şi mai ies primar vreau să vă spun că demarăm procedura de licitaţie. Voi pune banii înapoi în buget şi vom demara procedura de licitaţie” a precizat Lungu.

Întrebat de ce nu se gândeşte să monteze roata panoramică doar după ce se finalizează de asfaltat toate drumurile din oraş, el a arătat că atunci nu s-ar mai pune niciodată o roată panoramică, pentru că apar noi şi noi străzi, deoarece oraşul se dezvoltă.

„Să fim realişti. Suceava creşte în fiecare zi. Apare câte o stradă în fiecare zi. Dacă mergem pe logica asta, nu mai punem niciodată o roată panoramică” a spus primarul.

El a arătat că în toate marile localităţi situaţia e aceeaşi şi că nu crede că montarea roţii panoramice valorează cât toate asfaltările din municipiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: