Două cazuri de contrabandă cu ţigări depistate în trafic, la Brodina şi pe DN 2

> În total au fost confiscate ţigări în valoare de aproape 83.000 lei

În seara de 8 iulie, atât poliţiştii, cât şi poliţiştii de frontieră suceveni au depistat cazuri de contrabandă cu ţigări pe raza judeţului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră au observat pe raza localităţii Brodina un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care rula cu viteză.

Vehiculul a fost urmărit în trafic, iar la scurt timp acesta a fost găsit abandonat în curtea unui imobil nelocuit. Astfel, în maşină au fost depistate 7.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 81.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 Doamnă, 63 de ani, cu 80 de pachete în poşetă

Tot atunci, şi poliţiştii suceveni au depistat un caz de contrabandă cu ţigări de provenienţă ucraineană şi duty free.

Cazul a ieşit la suprafaţă în urma unui control în trafic. Concret, a fost oprită pentru control autoutilitara marca Volkswagen Caddy, de culoare albă, ce circula pe DN 2, dinspre Siret spre Suceava. Vehiculul era condus de o femeie de 63 de ani, din comuna Dorneşti.

Poliţiştii au găsit într-o poşetă, ce-i aparţine, mai multe pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară. Mai exact, este vorba despre 50 pachete cu ţigări de provenienţă duty free şi 30 pachete de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 1040 lei, au fost ridicate în vederea confiscării şi continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: