La admiterea 2020

USV va asigura anonimizarea rezultatelor

„Protecţia datelor personale este unul dintre drepturile fundamentale de care se bucură toţi cetăţenii Uniunii Europene, precum şi persoanele care intră în contact cu instituţiile şi organismele ce funcţionează pe teritoriul UE. În conformitate cu legislaţia europeană şi românească în vigoare, respectând dreptul candidaţilor la viaţa privată, Universitatea «Ştefan cel Mare» din Suceava va asigura confidenţialitatea numelor candidaţilor la concursul de admitere 2020” anunţă instituţia academică suceveană.

„Pseudonimizarea prevede ca prelucrarea datelor cu caracter personal să fie făcută în aşa fel încât acestea să nu mai poată fi atribuite unei anume persoane vizate fără a se utiliza o serie de informaţii suplimentare, în măsura în care aceste informaţii suplimentare sunt stocate separat şi fac obiectul unor măsuri de natură tehnică şi organizatorică, destinate să garanteze neatribuirea unei persoane fizice identificate sau identificabile. Concret, la înscriere, fie că aceasta are loc on-site sau online, fiecare candidat va primi un cod numeric unic, pe care îl va utiliza pentru verificarea clasamentului final” arată USV.

De luni au început înscrierile pentru sesiunea iulie a concursului de admitere. Acestea vor continua, potrivit calendarului, până pe 17 iulie (fără zilele de sâmbătă şi duminică). Ulterior, pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis trebuie să se înmatriculeze cel târziu până la data de 29 iulie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: