Că şi norocul are limite…

Un suspect de contrabandă s-a împotmolit cu maşina într-un pârâu

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat un nou caz de contrabandă cu ţigări la graniţa cu Ucraina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni dimineaţa, poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor PF Brodina şi Vicovu de Sus au încercat să oprească pentru control un autoturism Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.

La vederea acestora, şoferul a continuat deplasarea în viteză, fiind urmărit de poliţiştii de frontieră cale de aproximativ 3 km.

Ulterior, pe raza localităţii Vicovu de Sus, şoferul a rămas împotmolit cu maşina în apa unui pârâu.

Pentru reţinerea lui, poliţiştii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, însă bărbatul a reuşit să fugă în vegetaţia din zonă.

În maşina abandonată au fost descoperite 12.050 pachete cu ţigări, de provenienţă Belarus şi Duty Free, în valoare de 140.985 lei.

Sursa citată precizează că ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională – în valoare de 10.000 lei – a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: