Suceava: Încă două parcări de reşedinţă finalizate în cartierul Burdujeni

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că 424 de suceveni din cartierul Burdujeni beneficiază de acum, direct, de programul „Modernizare a Sucevei de la scara blocului”.

„Au fost finalizate alte două parcări de reşedinţă pe str. Rândunicii şi str. Brânduşei din cartierul Burdujeni, unde au fost realizate lucrări de reamenajare şi modernizare a străzilor, a acceselor în 14 scări de bloc, dar şi reabilitarea a 202 locuri de parcare” a spus viceprimarul.

El a arătat că pe str. Brânduşei au fost create 89 de locuri de parcare, s-a turnat covor asfaltic pe 1564 mp şi s-au montat borduri mari pe 437 metri liniari şi borduri mici pe 237 metri liniari, în timp ce pe str. Rândunicii au fost amenajate 113 locuri de parcare, s-a turnat covor asfaltic pe 2594, folosindu-se borduri mari pe 417 metri şi borduri mici pe 272 metri.

„Modernizarea Sucevei de la scara blocului este un proiect la care ţin foarte mult şi pe care îl vom duce la bun sfârşit în toate cartierele oraşului. Un proiect care ne arată cum trebuie să arate municipiul Suceava şi care ar fi putut fi finalizat astăzi, dacă nu ar fi fost blocat timp de 2 ani în Consiliul Local” a menţionat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: