Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.516

Prefectura Suceava a anunţat ieri că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.516.

Sursa citată a informat că, în anterioarele 24 de ore, nouă suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19 şi externaţi din spital. În acelaşi interval, doi suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în SJU Suceava.

Astfel, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 460 pacienţi, dintre care 97 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind nouă pacienţi, dintre care doi intubaţi.

În acelaşi timp, în Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 53 de pacienţi Covid-19 şi zece persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

În cursul zilei de 6 iulie, poliţiştii au verificat 280 de persoane şi 46 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, a fost aplicată o amendă în valoare de 1.000 lei, a mai informat Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: