Cârpeli cu iz electoral

Drumurile judeţene sunt departe de a fi decente

Campania electorală a început, utilajele se foiesc deja peste tot, să arate onor votantului credul că se face, se repară şi se ctitoreşte, deşi patru ani nimeni nu a mişcat un pai, n-a pus o cărămidă, n-a ridicat un zid; candidaţii se întrec în declaraţii şi acuze, dar mai puţin în promisiuni, fiindcă edilii de azi nu mai vor să fie legaţi la mâini de nişte promisiuni pe care oricum nu le vor respecta.

Şi ca spectacolul să fie total, freze, fără de număr, cum ar zice unii, au blocat drumul din zona Vicovu de Jos – Horodnic, fiindcă au de acoperit două, trei gropi din cele peste, cel puţin, o mie din asfalt. Reparaţia este pur şi simplu la „plesneală”, dar nu asta enervează, ci faptul că se întrerupe circulaţia, iar maşinile formează cozi interminabile, unde oamenii aşteaptă şi tot aşteaptă. Şi tot acest tărăboi, doar pentru a face impresie.

Cât despre o asfaltare în totalitate a drumului Rădăuţi – Putna încă nu poate fi vorba. Vor mai trece, sigur, multe alegeri locale şi parlamentare, până vom avea asfalt nou. De ce? Pentru că drumul din localitate cade în competenţa Primăriei, cel dintre localităţi ţine de Drumuri, iar, în principiu, drumurile ţin de bunul Dumnezeu. Căci la mila Lui suntem!

 GABRIELA CHIFAN

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: