Pe harta proiectelor în pregătire

Compania Naţională de Drumuri reintroduce drumul expres Suceava – Botoşani

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a reintrodus pe harta proiectelor în pregătire drumul expres Suceava – Botoşani.

Potrivit hărţii interactive a companiei, drumul expres Suceava – Botoşani se află în pregătirea fazei de proiectare-studiu de fezabilitate şi proiect tehnic.

Proiectul drumului expres Suceava – Botoşani a fost inclus iniţial în Master Planul General de Transport al României în anul 2015. La vremea respectivă, proiectul drumului expres costa 125 de milioane de euro fără TVA, iar drumul ar avea o lungime de 26 de kilometri.

Conform hărţii interactive a CNAIR, drumul expres ar urma să aibă ca punct de plecare municipiul Botoşani, în zona intersecţiei străzilor Pacea cu Manoleşti-Deal, şi se va lega cu drumul expres Suceava – Paşcani în zona localităţii sucevene Văratec. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: