CNAIR a început reparaţii şi la drumul naţional DN 2 H, pe tronsonul Rădăuţi – Vicovu de Jos

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, marţi, că încă un drum foarte circulat a intrat în reparaţii, DN 2H, pe tronsonul Rădăuţi – Gălăneşti – Vicovu de Jos.

El a arătat că, de altfel, alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuţi.

Flutur a spus că, recent, a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în oraşul Siret.

„Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificare bugetului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)” a precizat preşedintele CJ Suceava.

El a mai arătat că în judeţ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldoviţa/ Vatra Moldoviţei, prin Pasul Trei Movile.

Totodată, pe DN 17, lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului.

„Astfel, se poate spune despre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază şi acţionează corect la problemele apărute la drumurile naţionale din judeţ” a concluzionat Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: