CL Suceava a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru sala polivalentă

Primarul Ion Lungu a anunţat, marţi, că au fost aprobaţi, în Consiliul Local, indicatorii tehnico-economici pentru sala polivalentă, cu o capacitate de 5.000 de locuri, din Suceava.

Potrivit primarului, valoarea totală a investiţiei este de 185.262.660,23 lei inclusiv TVA, respectiv 38.299.565,91 euro inclusiv TVA. Construcţia va fi o clădire S+P+2E cu o suprafaţă utilă de 25.000 mp, cu două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă şi cea de antrenament, spaţiu pentru recuperare medicală, spaţii pentru activităţi culturale şi expoziţionale, şase piste de bowling, spaţii tehnice, grupuri sanitare şi o parcare cu 715 locuri, dintre care şase pentru autocare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: