Au fost reluate şi cursele din Suceava spre Marea Britanie

> Managerul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa: Revenim la programul normal de zbor pentru destinaţiile externe

Compania Wizz Air a reluat, de marţi, şi cursele regulate Suceava – Londra Luton, a declarat managerul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, care a menţionat că de marţi s-a revenit la programul normal de zbor pentru destinaţiile externe.

Ioan Măriuţa a declarat că, în urma deciziei CNSU care a inclus şi Marea Britanie în rândul ţărilor de unde nu se impune intrarea în carantină, se poate vorbi de o reluare normală a zborurilor spre destinaţiile externe de pe Aeroportul Suceava.

În aceste condiţii, de pe Aeroportul Suceava se efectuează zboruri regulate spre trei destinaţii din Italia şi câte una din Germania, Austria şi Marea Britanie.

Ioan Măriuţa a spus că urmează ca în 10 iulie să fie inaugurat zborul regulat Suceava – Larnaca, iar din 3 august va fi inaugurat zborul Suceava – Dortmund.

„În aerogară se respectă un set de măsuri pentru evitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, iar pasagerii sunt îndrumaţi să respecte toate aceste reguli” a precizat managerul Aeroportului Suceava.

Ioan Măriuţa a spus că de la o zi la alta creşte şi numărul pasagerilor care vin sau pleacă de pe Aeroportul Suceava, menţionând că nu au existat probleme legate de nerespectarea măsurilor sanitare impuse.

„După ce am avut o perioadă destul de dificilă, încet-încet, activitatea pe Aeroportul Suceava revine la normalitate” a declarat Măriuţa.

El a spus că se lucrează în continuare la proiectele de dezvoltare, în principal la finalizarea Terminalului 2. „După punerea în funcţiune a Terminalului 2 sperăm să completăm destinaţiile externe” a arătat Ioan Măriuţa. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: