Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.507

 > În spitalele din Suceava şi Rădăuţi sunt internaţi 149 de pacienţi

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului erau înregistrate 3.507 persoane declarate vindecate, a anunţat, ieri, Prefectura Suceava.

Sursa citată arată că în cele 24 de ore anterioare au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava patru persoane diagnosticate cu Covid-19 şi externate 8 persoane.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 453 pacienţi, dintre care 90 pacienţi Covid-19 şi 363 pacienți non-Covid, iar în secţia ATI erau internaţi 12 pacienţi, dintre care doi erau intubaţi.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 59 de pacienţi Covid-19 şi 5 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de 5 iulie, poliţiştii au desfăşurat activităţi în contextul Covid-19, fiind desfăşurate acţiuni preventive de instruire cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse pentru 760 de persoane.

Activităţile în context Covid-19 au privit şi verificarea a 19 societăţi comerciale, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.000 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: