Tenis

Micii tenismeni fălticeneni au urcat pe podium la Bistriţa

Sâmbătă, 4 iulie, la Bistriţa-Năsăud, a avut loc un turneu naţional Tenis 10 MPG, organizat de Tenis Club Parc din localitate şi destinat copiilor. Au participat jucători legitimaţi la cluburi sportive din Alba Iulia, Cluj, Bistriţa, Fălticeni, Târgu Mureş, jucătorii legitimaţi la ACS „Nada Florilor” Fălticeni fiind la prima competiţie după ridicarea restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19.

După mai bine de şase ore de concurs, cu meciuri spectaculoase, micii tenismeni din urbea de pe Şomuz au reuşit să se impună la cele două categorii de vârstă la care au participat. La Categoria Roşu (vârsta jucătorilor până în opt ani), locul I a fost ocupat de Christian Samachişe, locul III de Daniel Mitocaru iar locul IV de Ionel Lupu. La Categoria Portocaliu (vârsta jucătorilor până în nouă ani), locul I a fost adjudecat de Dennis Filpciuc, iar locul IV de Luca Vasiliu.

„A fost un turneu mult aşteptat de copii, după o pauză competiţională foarte mare şi o perioadă destul de mare în care nu am putut să ne întâlnim pentru antrenamente. Chiar şi în această situaţie, sportivii noştri s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să câştige competiţia.

Mă bucură evoluţia jucătorilor noştri din acest prim turneu naţional, mai ales că avem de apărat titlul de campion naţional la Nivelul Roşu şi la Nivelul Portocaliu. Eu am mare încredere în aceşti copii pentru că îi văd cum se antrenează şi îşi doresc foarte mult să meargă la competiţiile naţionale. Sunt convins că şi în acest an vom avea rezultate foarte bune, mai ales că avem şi condiţii optime de pregătire, oferite de Primăria Fălticeni şi firmele Raitar şi Romfour”, ne-a spus Marcel Dascălu, instructorul copiilor care practică tenisul de câmp la ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

Următorul turneu de tenis destinat copiilor, „Cupa Zilele Municipiului Fălticeni”, va avea loc sâmbătă, 18 iulie, la Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: