Din dragoste?

Un bărbat din Frasin a incendiat garajul fostei sale iubite

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu, după ce a incendiat garajul fostei sale iubite, din oraşul Frasin.

Poliţiştii au fost sesizaţi, vineri dimineaţa, de o femeie de 42 de ani, din Frasin, că fostul ei concubin, de 43 de ani, din aceeaşi localitate, a incendiat cu benzină garajul locuinţei sale.

Femeia a avut în perioada 2016-2018 o relaţie de concubinaj cu bărbatul, perioadă în care cei doi au fost plecaţi la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauză că bărbatul era violent, femeia a întrerupt relaţia, despărţindu-se de concubin şi întrerupând orice contact cu acesta.

Poliţiştii au stabilit că joi seara bărbatul a mers cu un recipient cu benzină la locuinţa mamei fostei sale iubite şi a stropit cu benzină garajul aparţinând familiei fostei concubine, după care a dat foc.

Incendiul a fost observat de fosta iubită, care a intervenit cu membrii familiei, şi, împreună, au lichidat incendiul. Acesta s-a soldat cu pagube minore: uşa garajului a fost deteriorată pe o mică porţiune.

 În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru comiterea infracţiunilor „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” şi reţinerea acestuia pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: