Cătălin Nechifor:

Planşa sălii polivalente prezentată de Ion Lungu e cea mai frumoasă de până acum

 …şi încununează munca primarului, mai ales că valoarea investiţiei a sărit de la 5 milioane de euro la 32 de milioane de euro

Vicepreşedintele naţional al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, joi, că proiectul sălii polivalente, prezentat recent de primarul Ion Lungu, pare cea mai frumoasă planşă a acestei investiţii şi încununează munca de 16 ani a primarului.

„Iată că se încununează munca primarului Ion Lungu, acum, în cel de al 16-lea an de mandat, pentru că ne-a arătat acum două zile, de departe, cea mai frumoasă planşă a sălii polivalente pe care o prezintă cu băţul indicator edilul Sucevei” a spus Nechifor.

El a spus că, după 16 ani, într-adevăr, sala cu 5000 de locuri a ajuns la valoarea corectă. Dacă la început costa circa 5 milioane de euro, iată că acum, în 2020, are o valoare serioasă, de circa 32 milioane, bănuim că fără TVA, tot de euro.

„Aşteptăm următorul mandat al primarului, pentru că la modul în care evoluează lucrurile şi tehnologia, cu siguranţă vor cumpăra o imprimantă tridimensională şi o vor face din bucăţi” a adăugat Cătălin Nechifor, care a completat că se aşteaptă la aşa ceva, pentru că nu s-a cheltuit un miliard de euro de aiurea până acum, în 16 ani în municipiul Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: