În urma soluţionării contestaţiilor după bacalaureat

Numărul mediilor de 10 obţinute de suceveni a crescut de la 13 la 19

> Cele mai multe medii de 10 au fost obţinute de candidaţi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat ieri, rezultatele obţinute de candidaţii participanţi la examenul naţional de bacalaureat în sesiunea curentă, după soluţionarea contestaţiilor.

Astfel, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Bacalaureat.edu.ro/, numărul mediilor de 10 a crescut în judeţul Suceava de la 13 la 19 după soluţionarea contestaţiilor.

La Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava s-au obţinut cele mai multe medii de 10 în sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului, şapte candidaţi obţinând media 10 la acest examen naţional.

Patru candidaţi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava au obţinut media 10, alţi trei candidaţi de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava fiind notaţi cu 10 la toate probele scrise ale examenului de bacalaureat.

Tot medii de 10 au obţinut doi candidaţi de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, doi candidaţi de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus şi un candidat de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

Rata de promovare înregistrată în judeţul Suceava de absolvenţii de liceu care au susţinut probele examenului de bacalaureat a fost de 65,4% înainte de soluţionarea contestaţiilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: