Guru Flutur a gândit:

Dumnezeu să vă înţeleagă, pesediştilor !

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, sâmbătă, celor din PSD, că nu-i mai înţelege, întrucât aceştia critică acum că Guvernul PNL, în urma demersurilor argumentate pe care el le-a făcut, a alocat încă 10 milioane de lei pentru dotarea Spitalului Municipal Fălticeni.

Vă prezentăm integral declaraţia lui Gheorghe Flutur. (N.B.)

Dumnezeu să vă înţeleagă, pesediştilor

Cu câteva zile în urmă, am putut vedea încă o şmecherie ieftină, marca PSD – mă criticaţi că nu dau bani pentru noul spital din Fălticeni. De parcă nici acum nu ştiţi că Spitalul nu este al Consiliului Judeţean, deci, conform legii, banii se alocă de către municipalitate şi Guvern prin Ministerul Sănătăţii.

Recent, Guvernul a alocat 10 milioane de lei.

Este adevărat că în urma demersurilor argumentate pe care le-am făcut în repetate rânduri aţi primit de la Guvernul PNL sume importante – 5 milioane de lei în urmă cu câteva luni şi 10 milioane lei chiar în aceste zile. Da, de la acest Guvern PNL care continuă să aloce bani şi pe care voi îl împroşcaţi cu mizerii în fiecare zi.

Dacă şi PSD ar fi asigurat finanţare în ritmul pe care l-a făcut guvernarea PNL, construcţia acestui spital nu ar fi trebuit să dureze mai mult decât toată dezastroasa guvernare PSD. Asta mă face să cred că sub guvernare liberală, acest spital va începe să funcţioneze.

Asta o ştiţi şi voi, dar vă faceţi că nu vedeţi, aşa cum ştiţi că nu doar Fălticeniul a primit recent fonduri de la Guvern. Au primit multe localităţi din judeţul Suceava, şi nu doar în domeniul sănătăţii, ci şi pentru şcoli, baze sportive etc. Voi vă faceţi că nu vedeţi, dar să ştiţi că sucevenii văd foarte bine.

Acum, văd la voi aşa, parcă vă pare rău, parcă vă este ciudă că acest Guvern PNL a dat bani la noul spital din Fălticeni. Altfel cum se poate traduce nefericita poveste pe care o emanaţi privind persoana mea sau despre apropierea campaniei electorale. Nici nu mă pot aştepta la altceva din partea voastră – aşa spuneţi pentru că aşa gândiţi, şi aşa faceţi voi.

Apoi, nu-mi purtaţi voi grija imaginii mele, pentru că eu sunt un om care îmi duc singur crucea şi voi continua să mă implic total pentru acest judeţ. Elocvent, nu mai departe, chiar ieri, pe când eu eram în frontieră pentru a discuta despre derularea proiectului de modernizare a Vămii Siret, alt proiect blocat de voi şi pentru care m-am implicat iar acest Guvern l-a deblocat, apoi, tot ieri, se inaugura o nouă cursă aeriană de pe aeroportul sucevean, legătura cu Viena, voi ieşeaţi cu declaraţii aberante, vorbe. Aşa cum doar vorbe, multe vorbe au rămas în urma voastră, inclusiv, cu privire la modernizarea Vămii Siret.

Mizaţi prea mult pe faptul că populaţia uită că PSD a blocat judeţul Suceava, inclusiv Municipiul Fălticeni. Sau veţi dori să spuneţi că achiziţia de aparate de epilat pentru noul spital este o mare realizare a voastră?

Ce ar fi să încercaţi, pentru că merită, să faceţi şi voi ceva bun pentru Fălticeni şi pentru acest judeţ, nu doar să aveţi grija mea?

Nu îmi fac iluzii că veţi face acest lucru, dar măcar puţină decenţă, domnilor – dacă am avea de la cine cere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: