Cursă aeriană Viena – Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la inaugurarea cursei aeriene Viena – Suceava, că, se continuă, astfel, conectarea Sucevei cu Europa.

El a menţionat că este convins că deschiderea acestui zbor va însemna un pas important în dezvoltarea turismului, a turismului de afaceri şi atragerea de investiţii în zonă. „De altfel, vom merge pe concretizarea unor parteneriate, insistând pe turism şi mediul de afaceri. Primul pas va fi organizarea vizitei unui grup de operatori în turism din Austria” a spus Flutur. El a reiterat ideea colaborării cu landul austriac Steiermark (Stiria), în domeniile administraţie publică, industrie, transport aerian, învăţământ, sănătate, turism, silvicultură, cultură şi altele, prin organizarea şi desfăşurarea de activităţi comune de promovare – târguri şi expoziţii, concerte, competiţii sportive, tabere etc.

„Suceava este un judeţ din ce în ce mai sigur atât pentru turişti, cât şi pentru investitori, iar Bucovina, o destinaţie care, sunt sigur, va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi, iar acum este la o oră distanţă de Viena” a mai spus Flutur.

Cursa Suceava – Viena operată de Wizz Air are două zboruri pe săptămână, luni şi vineri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: