Salvamar român, erou în Italia după ce a salvat viaţa unui copil, resuscitându-l 12 minute

Un salvamar român, Alin, a devenit eroul presei în Italia, după ce a salvat viaţa unui copil care risca să moară înecat. Resuscitarea a durat 12 minute lungi. „Mulţumesc Alin, eşti un salvamar erou”, a transmis mama copilului, după ce acesta a fost externat din spital.

Conform La Repubblica, intervenţia românului de 38 de ani asupra copilului de 12 ani, care s-a simţit rău în mare, a durat 12 minute foarte lungi.

Salvamarul povesteşte că a fost apoi contactat de mama copilului, Olga, care i-a mulţumit, l-a asigurat că fiul ei este bine şi a fost externat. „Apoi mi-a promis că va veni pe plajă să-mi mulţumească personal. Astfel de salvări nu sunt, din fericire, foarte dese, dar când se întâmplă, nu trebuie să pierzi niciodată controlul şi să ştii exact ce acţiuni trebuie să faci. Şi aceasta este o sursă de mare satisfacţie personală şi profesională pentru mine”, a spus Alin, la rândul lui tată a doi copii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: