Vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici actualizaţi pentru sala polivalentă din Suceava

Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că urmează să fie adoptaţi indicatorii tehnico-economici actualizaţi pentru proiectul sălii polivalente din Suceava.

„Într-o şedinţă de consiliu local, de îndată vom aproba indicatorii tehnico-economici pentru sala polivalentă. Vom retransmite Guvernului indicatorii actualizaţi, pentru a debloca lucrurile” a declarat Harşovschi.

 „Întotdeauna când scoţi un proiect la licitaţie trebuie să ai actualizate datele” a spus viceprimarul.

El a arătat că trebuie actualizate costurile, întrucât preţurile s-au modificat de-a lungul timpului, actualizându-se şi costul forţei de muncă, dar şi al materialelor necesare.

„Făcând aceste actualizări avem şi noi şansa să avem o sală polivalentă în municipiul Suceava” a spus Lucian Harşovschi.

Reamintim că, la 30 ianuarie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, anunţase că proiectul sălii polivalente din municipiul Suceava a fost deblocat şi că în maxim două luni ar urma să fie pe masa Guvernului, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

„Concret, proiectul a trecut de faza de evaluare a ofertelor pentru realizarea studiului de fezabilitate, urmând ca, în cel mult două luni, documentaţia să fie pe masa Guvernului în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici” a spus atunci preşedintele Flutur.

El menţionase că sala polivalentă va avea 5000 de locuri şi va fi construită după modelul celei din Oradea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: