Suceava

Spectacole de teatru în aer liber în zona de agrement Tătăraşi

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a salutat iniţiativa Teatrului Municipal „Matei Vişniec” de a prezenta o piesă de teatru în aer liber şi consideră că a fost un eveniment gustat de public, context în care a anunţat că zona de agrement Tătăraşi va fi pusă la dispoziţia teatrului municipal sucevean, pentru repetiţii şi prezentarea de spectacole în aer liber.

„Ne-am gândit că cel mai bun loc pentru teatru în aer liber este în zona de agrement Tătăraşi. Acolo avem spaţiu suficient. Putem pune şi scaune, dacă este nevoie” a spus primarul.

El a subliniat că acolo este spaţiu de desfăşurare pentru spectacole în aer liber şi că a discutat deja propunerea cu Direcţia Domeniului Public.

„Punem la dispoziţie zona de agrement Tătăraşi pentru repetiţii şi pentru spectacole de teatru în aer liber până când acestea se vor putea organiza în incinta teatrului” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: