Noi cazuri de violenţă în familie, în judeţ

> Agresorii (concubin, respectiv soţ) sunt cercetaţi penal

Marţi dimineaţă, o femeie de 34 de ani a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a fost agresată de concubinul său, în comuna Putna.

Poliţiştii au constatat că femeia prezenta leziuni vizibile. Ea a mai relatat că în dimineaţa respectivă, precum şi în noaptea precedentă, a fost agresată fizic de concubinul de 36 de ani. Potrivit femeii, scandalul a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri şi a stării de ebrietate în care se afla bărbatul.

La faţa locului s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost evacuat din locuinţa sa de domiciliu, întrucât femeia a declarat că nu mai doreşte să locuiască împreună cu acesta şi că se va muta.

Agresorul a fost identificat în pădurea Ocolului Silvic Putna. El a fost condus pentru cercetări la sediul Postului de Poliţie Comunal Voitinel, unde a fost audiat cu privire la faptele comise. Faţă de acesta a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, cu obligarea de a păstra faţă de fosta concubină o distanţă minimă de 200 de metri.

Un alt caz a fost înregistrat în dimineaţa aceleiaşi zile la Frasin. O localnică de 35 de ani a anunţat Poliţia că soţul său a agresat-o şi a ameninţat-o.

Cercetările au stabilit că, acum câteva zile, între cei doi soţi a avut loc o ceartă, motiv pentru care femeia a părăsit domiciliul conjugal şi a plecat la părinţii săi, în comuna Stulpicani. Ulterior, marţi, soţul (44 ani) s-a prezentat la locul ei de muncă, unde a agresat-o şi a ameninţat-o.

Poliţiştii au constatat că există un risc iminent asupra vieţii şi integrităţii femeii, dar ea s-a opus emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Însă a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor „violenţă în familie” şi „ameninţare”. (N.B.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: