Niciun caz de Covid-19 în evoluţie în 61 de localităţi din judeţ

> Prefectura Suceava: Vă rugăm să fiţi în continuare vigilenţi în aplicarea măsurilor de prevenire

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că lista localităţilor din judeţ în care nu este înregistrat niciun caz de Covid-19 a crescut.

Astfel, din 114 localităţi, în 61 nu era niciun caz de Covid-19 în evoluţie, 45 aveau sub cinci cazuri în evoluţie, trei – sub zece cazuri în evoluţie iar cinci unităţi administrativ teritoriale – peste zece cazuri în evoluţie.

Cifrele furnizate de Prefectură au fost extrase din baza de date privind numărul de cazuri în evoluţie la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. Sursa citată nu menţionează însă numele localităţilor şi numărul de cazuri în evoluţie din fiecare localitate în parte.

În acelaşi timp, Prefectura roagă sucevenii „să fie în continuare vigilenţi în aplicarea măsurilor de prevenire şi să ţină cont de recomandările specialiştilor privind protecţia personală împotriva Covid-19”.

Prefectura reaminteşte cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze, pentru recomandări şi alte informaţii, la linia TelVerde – 0800.800.358.

Numărul TelVerde nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

Românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor: +4021.320.20.20. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: