Încă 10 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19

> Recent, şapte au fost externaţi şi tot atâţia suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în spital

Prefectura Suceava a anunţat, miercuri, că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.418.

Sursa citată arată că, în cele 24 de ore anterioare, zece suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19, iar şapte au fost externaţi din spital. În acelaşi interval, alţi şapte suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în SJU Suceava.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava erau internaţi 475 pacienţi, dintre care 115 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind 13 pacienţi, nefiind niciunul ventilat.

În acelaşi timp, în Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 56 de pacienţi Covid-19 şi patru persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu se aflau 3.132 persoane, iar în carantină instituţionalizată, opt persoane. Persoanele izolate la domiciliu erau clinic sănătoase, fără simptomatologie specifică infectării cu virusul Covid-19.

Până miercuri, 29.921 de suceveni au ieşit din autoizolare, iar 3.111 din carantină instituţionalizată.

Prefectura a mai transmis că, în cursul zilei de 30 iunie, poliţiştii au verificat, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul Covid-19, 2.274 persoane şi 28 de societăţi comerciale. Aceştia au aplicat şase amenzi în valoare de 9.500 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: