De marţi, judeţul se situează sub media naţională în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi de Covid-19 raportate

> Gheorghe Flutur a mulţumit fostei echipe manageriale a SJU Suceava şi sucevenilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, miercuri, mulţumiri publice fostei echipe manageriale a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la încheierea mandatului.

El a reamintit că, începând cu data de 18.05.2020, Anatolii Buzdugan, medic primar în specialitatea neurochirurgie, era numit în funcţia de conducere de manager interimar, Valeriu Gavrilovici, medic primar în specialitatea chirurgie generală, în funcţia de conducere de director medical interimar, iar Nicoleta Posteucă, asistent medical principal, în funcţia de director de îngrijiri interimar.

„Mulţumesc întregii echipe manageriale care şi-a asumat mandatul într-o perioadă grea pentru Spitalul Judeţean. Au reuşit să facă paşi importanţi pentru reluarea activităţii medicale a Spitalului Judeţean la nivelul dinaintea pandemiei, reuşind să mobilizeze întreg personalul, iar pentru acest lucru doresc să le mulţumesc tuturor” a spus Gheorghe Flutur.

El a evidenţiat că la această dată cifrele privind situaţia epidemiologică arată bine pentru judeţul Suceava, numărul de cazuri noi rămânând constant redus.

„Cu o rată de infectare redusă, prognosticul este unul optimist. De altfel, începând de ieri (marţi – n.red.), judeţul Suceava se situează sub media naţională în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi raportate la 100.000 de locuitori, calculată pe ultimele 7 zile. Sunt date care indică perspectiva unui judeţ sigur” a spus Flutur.

El a subliniat că situaţia epidemiologică actuală este meritul întregii populaţii şi a mulţumit sucevenilor pentru că au respectat regulile şi a transmis, în acelaşi timp, ca sucevenii să fie în continuare prudenţi pentru că pericolul încă nu a trecut. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: