Cuvinte de mulţumire

Adresez cuvinte de mulţumire care cuprind în ele o recunoştinţă pentru viaţa pe care o mai am de trăit, pentru toţi cei care au fost alături de mine în cele mai grele şi cumplite clipe din viaţa unui om, când te desparţi pentru totdeauna de prietenul, soţul, iubitul, tatăl copilului tău, bunicul nepotului tău cu care ai convieţuit 57 de ani: dlui Nicolae Petreţchi, dlui inspector Ilie Sauciuc, dlui Boris Patraşciuc, dlui Petru Şoinean, dlui Nicolae Ciocan, salariaţilor de la Primăria Brodina, salariaţilor Ocolului Silvic Brodina, cadrelor didactice de azi, dar şi colegi de la şcolile Brodina şi Falcău. Un gest emoţionant au prezentat, prin cântecul unei cântăreţe de excepţie, „Primul meu învăţător”.

O mare surpriză ne-au oferit preoţii Fedoreanu – tată şi fiu –, împreună cu fiica şi cu preşedintele Asociaţiei Învăţătorilor „George Tofan” din Dorneşti, prin prezenţă.

Preoţii au săvârşit o adevărată slujbă pentru cel dispărut din această lume. Mulţumesc vecinilor, prietenilor, consătenilor, cunoscuţilor care şi-au luat rămas bun. Asta dovedeşte că au ştiut să aprecieze un om „munte de bunătate şi omenie”, activitatea didactică, culturală, obştească în mod exemplar. Să vă binecuvânteze Dumnezeu prin clipe mai fericite, mai suportabile decât mi-a fost sortit mie: să-l conduc pe ultimul drum pe soţul meu la doar 20 ani, după doar 11 luni de căsătorie, iar acum, când am nevoie neapărată de ajutor, să rămân din nou singură! (ARTEMIZIA GHEORGHI)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: