CSM Suceava a realizat reparaţii la debarcaderul de la Fălticeni

Vremea potrivnică din ultima perioadă a făcut ravagii şi la debarcaderul de la Fălticeni, acolo unde se pregătesc sportivii Clubului Sportiv Municipal Suceava de la secţia de canotaj. Hangarul care adăposteşte ambarcaţiunile şi celelalte echipamente necesare a fost afectat de ploile şi vântul din ultima perioadă.

„Am văzut ce s-a întâmplat şi în cel mai scurt timp am încercat să remediem problemele ivite la acoperişul hangarului. Nu a fost complicat şi toţi cei care am putut am pus mână de la mână şi am reparat ce s-a stricat. Este o perioadă foarte dificilă pentru sportul sucevean, pentru cel românesc şi pentru toată mişcarea sportivă în general. Sper ca, treptat, lucrurile să revină cât de cât la normal şi sportivii noştri să înceapă să se antreneze la capacitate maximă pentru că au muncit mult pentru a ajunge la marea performanţă.

La toate secţiile clubului nostru avem tineri de mare perspectivă, dar cei care au şansele cele mai mari să ajungă la Olimpiada de la Tokyo sunt cei de la canotaj şi atletism”, a declarat directorul CSM Suceava, Vasilică Băiţan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: