Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.408

> În spitalele din Suceava şi Rădăuţi erau internaţi ieri 170 de pacienţi Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat, marţi, că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.408.

Sursa citată a informat că, în anterioarele 24 de ore, 17 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19, iar zece au fost externaţi din spital. În acelaşi interval, cinci suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în SJU Suceava.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 449 pacienţi, dintre care 113 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind 11 pacienţi, niciunul intubat.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi un număr de 57 de pacienţi Covid-19 şi şapte persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu se aflau 3.021 persoane, iar în carantină instituţionalizată, opt persoane. Persoanele izolate la domiciliu erau clinic sănătoase, fără simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19.

Până în prezent, 29.725 de suceveni au ieşit din autoizolare, iar 3.111 din carantină instituţionalizată.

Prefectura a menţionat că în cursul zilei de 29 iunie, poliţiştii au verificat 3037 persoane şi 24 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, au fost aplicate două amenzi în valoare de 1500 lei.

„Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situaţiile oficiale întocmite şi transmise de instituţiile competente” a precizat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: