Lucian Harşovschi:

Întârzierea proiectului parcărilor de reşedinţă se va recupera

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că din cauza situaţiilor generate de pandemia cu noul coronavirus există o mică întârziere în realizarea proiectului parcărilor de reşedinţă din municipiu. Dar că aceasta se recuperează şi proiectul va fi realizat în termenul propus.

„Doi ani de zile a fost blocat proiectul de consilierii locali PSD” a spus Harşovschi care a adăugat că a venit pandemia de SARS-CoV-2, iar mulţi constructori şi-au trimis angajaţii în şomaj tehnic sau i-au trimis acasă pentru a le apăra sănătatea.

„Chiar şi aşa, lucrurile sunt pe un făgaş normal. Încercăm să recuperăm ceea ce nu am făcut doi ani de zile pentru că proiectul parcărilor de reşedinţă a fost blocat în Consiliul Local. Cei care fac totul pentru ei şi nimic pentru Suceava, mă refer la consilierii PSD, au spus că vor face parcări de reşedinţă când vor veni ei la guvernarea locală” a declarat viceprimarul.

El a menţionat că tot cei de la PSD au modificat legislaţia la nivel central şi nu a mai fost nevoie de votul de aur al PSD în Consiliul Local Suceava, astfel că proiectul a fost aprobat.

„Am făcut anul trecut 1001 locuri de parcare, iar anul acesta avem peste 400 făcute în momentul de faţă. Dacă doi ani de zile am fost blocaţi în Consiliul Local, am spus că în doi ani de zile să facem 4.356 de locuri de parcare” a spus Harşovschi.

El a recunoscut că există o mică întârziere din cauza acestor două luni şi jumătate de pandemie, stare de urgenţă, stare de alertă, dar că se va recupera.

„În perioada următoare veţi vedea o succesiune de parcări care vor fi finalizate şi vor fi anunţate şi date în folosinţă publicului” a menţionat viceprimarul.

El a subliniat că acesta este unul dintre proiectele cu care merge până în pânzele albe să-l pună în aplicare, la fel cum este şi proiectul privind modernizarea colectării deşeurilor menajere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: