Silvio Berlusconi se va muta în vila din Roma a fostului regizor Franco Zeffirelli

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a confirmat marţi că intenţionează să se mute în vila din Roma a regretatului său prieten şi regizor de film Franco Zeffirelli, relatează dpa. „O să-mi mut reşedinţa şi birourile mele acolo, deci atât la Roma, cât şi la Milano, voi trăi înconjurat de verdeaţă”, a declarat Silvio Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, pentru ziarul Il Mattino.

Informaţia, raportată prima dată de ziarul Il Messaggero, este văzută ca fiind sfârşitul unei ere deoarece Berlusconi se va muta din Palazzo Grazioli, o locaţie din centrul oraşului Roma, aproape de centrele puterii politice.

Palazzo Grazioli a fost locul în care Berlusconi găzduia în mod obişnuit întâlniri cu aliaţi politici, tinere implicate în scandalul „bunga bunga” şi demnitari străini precum preşedintele rus Vladimir Putin. Cu toate acestea, Berlusconi a fost doar un chiriaş în marele palat din secolul al XVI-lea şi plătea 480.000 de euro (540.000 de dolari) pe an pentru asta, potrivit ziarului La Repubblica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: