Bacalaureat 2020

10 medii de 10 obţinute de candidaţi din Suceava

> Câte o medie de zece au obţinut candidaţi din Rădăuţi, Fălticeni şi Vicovu de Sus

13 candidaţi suceveni au obţinut la bacalaureat media 10 în urma susţinerii probelor potrivit datelor publicate de Ministerul Educaţiei înainte de soluţionarea contestaţiilor.

Din cei 13 candidaţi cu media 10, zece sunt absolvenţi ai unor colegii din Suceava, respectiv patru de la CN „Petru Rareş” şi câte trei de la CN „Ştefan cel Mare” şi CN „Mihai Eminescu”.

Câte o medie de 10 au obţinut câte un absolvent al CN „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi, CN „Nicu Gane” Fălticeni şi de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus.

 Doi candidaţi de la CN „Petru Rareş” din Suceava şi CN „Mihai Eminescu” Suceava au obţinut media 9,96.

Pe locul al treilea în ierarhie, cu media 9,95, sunt clasaţi câte un candidat de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc şi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: