Dramă într-o familie din Gura Humorului:

Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat în râul Moldova sub privirile soţiei

> Ea s-a străduit să-l oprească, dar fără succes > Anterior, cei doi au avut mai multe tentative de sinucidere

Plimbarea de duminică seară a unei familii din Gura Humorului s-a terminat cu momente de groază, după ce soţul a luat un pumn de pastile şi s-a aruncat în râul Moldova, declarând că vrea să se sinucidă. Soţia a încercat să-l oprească însă fără succes. Ieri încă nu se cunoştea soarta bărbatului, întrucât acesta nu apăruse la domiciliu şi nici nu a fost găsit în râu.

Bărbatul a luat asupra sa mai multe pliculeţe cu un medicament folosit în tratarea epilepsiei

Potrivit soţiei, ea şi soţul său (28 de ani, ambii din Gura Humorului) au ieşit la o plimbare în Parcul Ariniş din localitate. Femeia a precizat că, la plecare, soţul a luat asupra sa mai multe pliculeţe cu un medicament folosit în tratarea epilepsiei. De menţionat că amândoi suferă de afecţiuni psihice, bărbatul având schizofrenie, iar femeia epilepsie. Totodată, cei doi au avut numeroase tentative de suicid, fiind şi internaţi, din acest motiv, la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, în timp ce treceau puntea suspendată de peste râul Moldova, bărbatul a înghiţit medicamentul din pliculeţe, după care a schimbat brusc direcţia de mers şi a luat-o prin pădure, spre marginea albiei râului.

Deşi soţia sa l-a întrebat de ce face acest lucru, el a refuzat să răspundă… Ajuns pe malul râului Moldova, în aval de puntea suspendată, la aproximativ 500-700 m de aceasta, şi-a legat, cu un şiret de la încălţăminte, o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i soţiei că vrea să se sinucidă!

Femeia a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a continuat intenţia suicidală şi şi-a introdus capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu mai adâncă şi mai rapidă. Soţia sa l-a pierdut la un moment dat din vedere, dar, crezând că bărbatul a reuşit să iasă din apă pe celălalt mal, s-a dus acasă să-l caute.

Ulterior, femeia şi-a dat seama că soţul nu s-a întors acasă şi a apelat 112.

Echipe mixte au început să-l caute pe bărbat pe ambele maluri ale râului

După sesizare, s-au constituit echipe mixte de căutare, compuse din lucrători de poliţie, jandarmi şi pompieri, care au răscolit ambele maluri ale râului Moldova, dar nu s-a reuşit identificarea celui în cauză. La lăsarea întunericului, activităţile de căutare au fost sistate, urmând a fi continuate a doua zi, luni la lumina zilei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: