Fotbal

Perspective încurajatoare pentru Foresta Suceava

Echipa de fotbal a Sucevei, Foresta, nu a reuşit să promoveze la finele sezonului precedent, dar se pare că îşi încearcă din nou şansa. În sfârşit, după mai multă vreme, formaţia suceveană are o structură alcătuită în majoritate din localnici, atât la nivel de conducere, cât şi la nivel de antrenori şi jucători.

Prezenţa tinerilor antrenori Dorin Goian şi Daniel Bălan pe banca tehnică a Forestei reprezintă o garanţie de suflet pentru suporterii suceveni, care doresc ca echipa lor favorită să revină în eşalonul secund, acolo unde a reprezentat cu cinste Suceava ani de-a rândul.

O veste bună vine de la Primăria Suceava, instituţie ce asigură principala sursă de finanţare a echipei, care a reconfirmat sprijinul pentru activitatea fotbalistică, edilul Ion Lungu dând asigurări că „galben-verzii” vor primi întreaga sumă de bani alocată de către Consiliul Local pentru anul 2020.

„Am avut o întâlnire cu noul antrenor al Forestei Suceava, Dorin Goian, şi cu preşedintele clubului, Andrei Ciutac. Aceştia mi-au prezentat strategia pentru noul sezon fotbalistic. I-am asigurat de sprijinul Primăriei cu criteriu de performanţă, promovarea în Liga a II-a. De asemenea, Primăria va monta nocturna pe stadionul Areni după finalizarea licitaţiei şi va începe modernizarea stadionului”, a declarat edilul Sucevei.

Antrenorul Dorin Goian a anunţat că va da startul pregătirilor pentru noul sezon pe data de 8 iulie, în condiţiile în care ediţia de campionat 2020-2021 a Ligii a III-a va debuta, cel mai probabil, în ultima decadă a lunii august.

Conducerea clubului a perfectat deja şi un prim transfer, este vorba de fundaşul central Vasile Vitu, fostul căpitan de echipă al grupării Bucovina Rădăuţi.

Printre fotbaliştii din vechea gardă care şi-au dat acordul pentru a continua pe Areni se află fundaşul Dudu Drugă, mijlocaşii Eugeniu Celeadnic şi Ruben Sumanariu şi atacantul Robert Martin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: