Prefectura Suceava:

Niciun caz de Covid-19 în evoluţie în 60 de localităţi ale judeţului

> Doar cinci localităţi au peste 10 cazuri în evoluţie

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că în mai mult de jumătate din localităţile judeţului nu se înregistrează niciun caz de Covid-19.

Cifrele furnizate de Prefectură sunt extrase din baza de date privind numărul de cazuri în evoluţie la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

Astfel, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava, 60 nu înregistrează niciun caz în evoluţie. Spre comparaţie, sâmbătă, în judeţ erau 58 de unităţi administrativ-teritoriale fără cazuri de Covid-19.

În acelaşi timp, 45 de unităţi administrativ-teritoriale au sub cinci cazuri în evoluţie, patru au sub zece cazuri în evoluţie, iar cinci unităţi administrativ-teritoriale au peste zece cazuri în evoluţie, a precizat Prefectura.

Sursa citată nu a furnizat însă numele localităţilor şi numărul de cazuri în evoluţie în fiecare localitate în parte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: