Încă 22 de suceveni s-au vindecat de Covid-19

> Numărul total a ajuns ieri la 3.391

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.391.

Sursa citată a informat că în anterioarele 24 de ore au fost internate în Spitalul Judeţean Suceava opt persoane diagnosticate cu Covid-19 şi au fost externate 22 persoane.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 454 pacienţi, dintre care 120 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind 13 pacienţi, dintre care doi pacienţi erau intubaţi.

În acelaşi timp, în Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 57 de pacienţi Covid-19 şi zece persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu se aflau 3.401 persoane, iar în carantină instituţionalizată, opt persoane. Persoanele izolate la domiciliu erau clinic sănătoase, fără simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19.

Până ieri 29.071 de suceveni au ieşit din autoizolare, iar 3.109, din carantină instituţionalizată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: