Primim

Declaraţia HS Timber Group cu privire la implicarea în politică

HS Timber Group respinge cu vehemenţă informaţiile tendenţioase, vehiculate în spaţiul public, care prezintă acuzaţii false la adresa companiei privind implicarea în posibile modificări ale Codului silvic.

Unul dintre principiile de bază ale HS Timber Group este acela de a acţiona întotdeauna în conformitate cu toate legile şi reglementările în vigoare. Respectarea şi aplicarea legii sunt elemente cheie pentru a câştiga încrederea societăţii civile şi pentru a contribui la dezvoltarea industrială a ţării.

Legat de conţinutul declaraţiei de presă, compania face următoarele precizări:

> HS Timber Group respectă legea şi reglementările în vigoare în ţările în care operează;

> Compania nu este o instituţie politică şi nu se implică din principiu în nicio acţiune politică;

> Compania are o politică deschisă a dialogului cu toate părţile interesate şi consideră critica constructivă drept o oportunitate pentru îmbunătăţirea sistemului intern de securitate, de aceea nu acceptă minciunile şi ştirile false legate de activitatea sa.

HS Timber Group are o politică a porţilor deschise şi se preocupă să fie o afacere sustenabilă şi să ia în considerare criticile constructive ale societăţii civile. Credem că informaţia obiectivă este cheia unui dialog constructiv.

Compania a implementat un plan de măsuri (hs.at/ro/responsabilitate.html) pentru un lanţ de aprovizionare responsabil în România. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: