Senatorul PNL Daniel Cadariu:

„Viteazul” Ioan Stan a preferat să se ascundă după fusta Mirelei Adomnicăi

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a dat dovadă de laşitate pentru că nu şi-a asumat candidatura la preşedinţia CJ Suceava şi că se ascunde după fusta Mirelei Adomnicăi.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PNL Daniel Cadariu. (N.B.)

Am văzut în ultima vreme o activitate scriitoricească febrilă a „căpeteniei de trib” social-democrat din judeţ, Ioan Stan.

Comunicate peste comunicate ce lovesc în singurul om care a făcut ceva concret pentru judeţul Suceava şi Bucovina, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

În comunicate preşedintele PSD Suceava e un mare viteaz. În realitate însă nu face decât să demonstreze o uriaşă laşitate.

 Am să explic şi de ce.

 În primul rând pentru că s-a sucit şi nu mai vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava ca să se „bată” în mod direct cu Gheorghe Flutur, cel pe care-l înfierează în comunicate.

A preferat să o bage la înaintare pe Mirela Adomnicăi. Cum s-ar spune în termeni populari a preferat să se ascundă după fusta femeii.

 Şi face asta dintr-un motiv foarte simplu: ştie că va pierde în faţa lui Gheorghe Flutur şi riscă astfel să piardă şi partidul din mână.

 Nu că Mirela Adomnicăi ar avea vreo şansă în faţa lui Gheorghe Flutur, dar eşecul în cazul ei nu ar avea consecinţe aşa de drastice ca în cazul domniei sale.

 Apoi am văzut că senatorul PSD sucevean foloseşte tinerii din partid să-i dea „topoare” lui Gheorghe Flutur în loc să-i înveţe lucruri frumoase, constructive. Se ascunde practic după tineri.

 Aici ce pot să spun? Cu un asemenea curaj nu cred că poate ajunge mai departe de Fălticeni.

 Politica de „vizuină” a lui Ioan Stan ştirbeşte mult calitatea actului politic la nivelul judeţului nostru.

 O să râdeţi, însă avem nevoie de un partid de opoziţie sănătos, reformat, cu care să ne confruntăm în idei şi proiecte pentru ca lumea să înţeleagă ceva.

 Aşa însă, cu un om care se ascunde după fusta femeii şi după „papionul” unui tânăr care probabil vrea şi el pe o listă undeva, nu e greu de ghicit care va fi opţiunea electoratului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: