Ioan Stan îl acuză pe Gheorghe Flutur că, în loc de realizări, reia aceleaşi vechi promisiuni electorale

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, l-a acuzat, sâmbătă, într-un comunicat de presă, pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, de manipulare, minciună şi demagogie.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PSD Ioan Stan. (N.B.)

Nici n-a început bine perioada de campanie şi dl Gheorghe Flutur a dat startul la minciuni, multe dintre ele fiind aceleaşi de acum patru ani.

Prima dintre ele este legată de podul de peste Siret de la Talpa, care ar trebui să lege judeţul Suceava de judeţul Botoşani. Aici a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean că a alocat pentru studiile tehnice 100.000 de lei de la bugetul instituţiei pe care o conduce, asta după ce în 2019 cu mâna lui a scos acest obiectiv de pe lista de investiţii. Bineînţeles că nu se va întâmpla nimic concret în lunile următoare cu acest proiect, această alocare fiind una în scop pur electoral, fără nicio altă finalitatea decât manipularea cetăţenilor.

A doua minciună a dlui Flutur este aceea că PNL-ul plăteşte datoriile guvernării PSD. Îi amintim dlui Gheorghe Flutur că până a prelua ei guvernarea, PSD-ul a plătit toate ratele la programul „Utilităţi şi mediu”, plus datoriile la termoficare pentru oraşele Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Rădăuţi. Guvernarea PNL-istă a plătit o rată pentru programul anterior menţionat şi în rest, a sistat plăţile. Ca să nu mai pomenim de ajutorul disperat de care are nevoie primarul din Câmpulung Moldovenesc ca să ajungă la zi cu datoriile pentru termoficare oraşului.

În al treilea rând, îi atragem atenţia că atâta timp cât am fost noi la guvernare şi am gestionat PNDL-ul, n-am făcut nicio discriminare pe criterii politice şi am dat banii la timp pentru lucrările desfăşurate prin acest program, indiferent de culoarea politică. Nu am făcut ca ei, care prima oară plătesc lucrările acolo unde primarii în funcţie sunt de la PNL, iar pe cei de la PSD îi ignoră cu bună ştiinţă sperând că prin asta îi va face să piardă din electorat.

După cum putem vedea cu toţii, singura tactică politică a PNL-ului şi a reprezentanţilor săi în teritoriu este manipularea, minciuna, demagogia. În loc să vină în faţa electoratului cu realizări, vin doar cu promisiuni, multe dintre ele fiind de acum vechi. Dar e lucru ştiut că atunci când minţi mult, e greu să vii c-o minciună nouă. Pentru că despre realizări, nici nu poate fi vorba sub administraţia liberală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: