Handbal masculin

CSU din Suceava a reluat pregătirile pentru barajul de promovare în Liga Naţională

Gruparea de handbal masculin CSU din Suceava a reluat, la finele săptămânii trecute, pregătirile pentru turneul de promovare în Liga Naţională, care urmează să se desfăşoare la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august. La primul antrenament, desfăşurat pe terenul sintetic din complexul Universităţii „Ştefan cel Mare”, au răspuns prezent un număr de 21 de jucători.

Dintre cei nouă jucători transferaţi în această vară au ajuns la Suceava cinci, este vorba de portarii Darius Makaria şi Ştefan Grigoraş, extrema Alin Câmpan şi interii Valentin Anton şi Alexandru Dascălu. În cel mai scurt timp se vor alătura lotului şi turcul Baran Nalbantoglu, macedoneanul Kostadin Petrov, ucraineanul Viacheslav Sadovyi, Balasz Botond, transferat de la Szejke Odorheiu Secuiesc, dar şi pivotul Velibor Majic, care este aşteptat să revină din Bosnia.

„Am revenit la muncă cu gândul la promovarea în Liga Naţională şi sper să reuşim acest lucru. În acest moment, pot spune că avem un lot competitiv, iar dacă vom izbuti să revenim în primul eşalon, atunci vom înfiinţa şi echipa a doua a clubului, unde vor avea şansa să joace meci de meci cei mai tineri jucători din formaţia noastră. Următoarele două săptămâni intenţionăm să ne antrenăm afară, pe terenul de sport de la Universitate, pentru că după o pauză atât de îndelungată este nevoie de o reacomodare mai lungă la efort. Oricum, timpul pe care-l avem la dispoziţie este limitat, aşa că trebuie să lucrăm în special lucruri simple, pentru a arăta la turneul final cât mai omogeni, în ciuda faptului că avem atât de mulţi jucători noi în echipă”, a declarat antrenorul principal Adrian Chiruţ, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei Suceava şi Universităţii „Ştefan cel Mare”.

Iată care sunt jucătorii care au participat la primul antrenament al grupării sucevene: Eduard Duman, Ştefan Grigoraş, Darius Makaria, Radu Turturică – portari; Alin Câmpan, Alex Juverdianu, Andrei Olariu, Pavel Loic, Alex Dascălu, Maxim Oancea, Vladislav Kobzii, Alexandru Popia, Valentin Anton, Andi Tofănel, George Mihalcea, Cosmin Lupu, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaie, Andrei Sora, Antonio Pintilei, Alexandru Popa – jucători de câmp.

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a fost repartizată în Grupa A la turneul pentru promovarea în Liga Naţională, care va avea loc, cel mai probabil, la sfârşitul lunii iulie, alături de Szejke Odorheiu Secuiesc, CSM Alexandria şi Unirea Sânnicolau Mare. Din Grupa B fac parte CS Medgidia, Magnum Botoşani, Universitatea Cluj şi CSM Oradea. Doar două dintre cele opt formaţii participante vor obţine biletele pentru Liga Naţională.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Un comentariu

  1. Flutur refuza in continuare sa sprijine conform legii sportul de performanta reprezentativ pentru Suceava, aceasta pentru ca tot nu face nimic pentru judet !!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: