Control la lucrările drumului judeţean Boroaia – limita cu judeţul Neamţ

> Lucrările pe acest tronson ar urma să se finalizeze la toamnă

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că a verificat, vineri, lucrările care se execută la drumul judeţean DJ 155B pe tronsonul Boroaia – Giuleşti – limita cu judeţul Neamţ, pe partea dreaptă a râului Moldova.

El a spus că este vorba de un tronson de 5,4 km, care se modernizează printr-un proiect al CJ Suceava.

Astfel, drumul este lărgit de la 6 la 8 metri, iar până acum s-au executat acostamente, podeţe transversale faţă de drumul judeţean pentru preluarea şi descărcarea apelor pluviale, podeţe la drumurile laterale pentru asigurarea accesului la drumul judeţean, podeţe de acces în curţi.

„Din ce am constatat, cam într-o săptămână se termină de turnat primul strat de asfalt, urmând să se treacă imediat la următorul, astfel încât apreciez că la toamnă se vor putea finaliza lucrările la acest tronson” a spus Flutur.

El a menţionat că în judeţ se lucrează la multe drumuri judeţene şi naţionale. Potrivit lui se lucrează la Vultureşti, Hârtop, Valea Moldovei, Mălini, Muşeniţa, Bilca, Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi, Mănăstirea Humorului, Pleşa, Panaci, Câmpulung Moldovenesc – Rarău, pe la Izvorul Alb, Gemenea, Stulpicani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: